ESPAIS WEB I CANALS DE YOUTUBE INTERESSANTS DE QUÍMICA I CIÈNCIES

ESPAIS WEB I CANALS DE YOUTUBE INTERESSANTS DE QUÍMICA I CIÈNCIES.

En aquest apartat anirem afegint tot un seguit d'espais web, blogs, etc. relacionats amb la química que et poden resultar d'interès.

Si en trobes algun que et resulta interessant, ens pots ajudar a completar aquesta llista, enviant un correu a quimicajoan23@gmail.com, indicant el teu nom i una breu explicació amb les característiques d'aquest nou espai que vols que afegim.

Moltes gràcies !!!

1.- Primer llistat de canals divulgatius de Youtube classificats per temàtiques. Amb continguts de diferents àmbits i matèries: física, matemàtiques, astronomia, biologia, química, ciència, història, paleontologia, robòtica i intel·ligència artificial, medicina, nutrició, psicologia, ... Gràcies als companys de CEDREAC - Educación Ambiental de Cantabria.

2.- Laboratorio Virtual. Un laboratori virtual és un sistema informàtic que pretén simular l'ambient d'un laboratori real i que mitjançant simulacions interactives permet desenvolupar les pràctiques de laboratori. En aquest link n'hi ha de moltes temàtiques (mol, densitat, estequiometria, pH, ...).

3.- Laboratorios virtuales para Biología, Química, Física, Matemáticas y Tecnologia. Gran varietat de laboratoris virtuals de diferents matèries.

4.- 100 preguntas, 100 respuestas. Fundación DesQbre #AndalucíaCiencia.

5.- Simuladors PhET-Interactive Simulation (Universidad de Colorado) Tot un conjunt de simulacions intereactives gratuïtes de ciències i matemàtiques.

6.- Mini OPS. (IOC - Institut Obert de Catalunya) - Química a la vida quotidiana

7.- Science in School. Revista que pretén promoure l’ensenyament de la ciència, fomentant la comunicació entre professors, científics, alumnes i tota la resta d’involucrats en l’educació científica europea.

8.- Cienciabit. Blog amb gran quantitat d'informació i experiències sobre Ciència i Tecnologia.

9.- Canal de Youtube: "Ciencia Express". Els vídeos de Ciència Express pretenen presentar de forma breu i divertida idees fonamentals de la ciència. Estan realitzats per José Luis Crespo @QuantumFracture, per a la Càtedra de Cultura Científica de la UPV / EHU i s'estrenaran en televisió al programa Òrbita Laika.

10.- Canal de Youtube: "AntonioProfe".  Classes de física i química des de 2n d'ESO a 2n de batxillerat. Tots els temes explicats en el mateix ordre en què apareixen en el teu llibre i els exercicis més importants resolts. A més, els vídeos estan organitzats en llistes de reproducció perquè us sigui més fàcil trobar el que necessiteu i també els teniu a la web AntonioProfe.

11.- Canal de Youtube: "BreakingVlad". Blog de Vladimir Sánchez (@BreakingVlad), químic, investigador predoctoral de la Universitat Rovira i Virigili (Tarragona) i professor col·laborador en Unicoos.

12.- Canal de Youtube: "Amigos de la Química"
Aquesta professora explica estupendament i amb molt d'humor la matèria. Així, els conceptes més complexos se'ns fan molt amens. Es pot demanar més?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada