CIÈNCIA EN 1 MINUT

CIÈNCIA EN 1'.

"Ciència en 1 minut" és el nom genèric d'una sèrie de dotze vídeos elaborats per la Unitat de Comunicació Científica de la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona, com a eina educativa i de divulgació. Aquestes peces audiovisuals, elaborades amb il·lustracions animades, donen resposta a dubtes científics des dels mecanismes d'acció dels sulfits a l'impacte del colesterol a l'arteriosclerosi. 
Investigadors de la Universitat han assessorat en el contingut d'aquestes càpsules audiovisuals, que es difonen a través de YouTube.

Amb el suport d'una moderna animació gràfica, i prioritzant el rigor científic, cada capítol explica, de manera senzilla, un concepte científic relacionat amb algun dels grups o àmbits clau de la universitat.

L'objectiu d'aquest projecte és apropar la ciència, en qualsevol dels seus àmbits, a tota mena de públic i fer-la comprensible.

Els capítols són accessibles a tothom, i s'han pensat com una eina didàctica que pot ser útil per explicar continguts científics a estudiants de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, així com a públic universitari i general.

"Què són els líquens?" "Com funciona l'Ibuprofen?" "Com és creen paraules noves?". Aquests són alguns dels temes que troben resposta científica a la sèrie Ciència en 1 minut.

Pots veure aquests videos, aquí.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada