Tema 2. La reacció química (IV)

4. ACTIVITATS I MATERIAL COMPLEMENTARI

Abans de veure tots els links que et permetran accedir als fulls d'exercicis i activitats d'aquest tema, tens a continuació una imatge (creada pel professor Rodrigo Alcaraz) a mode de resum amb molts dels conceptes que hem pogut veure en aquest tema. Espero que et sigui útil:



També et pot resultar interessant aquesta infografia de Genially amb un munt de links, creada pel professor Juan Sanmartín amb vídeos, jocs, fitxes amb exercicis interactius. Per accedir-hi fes click aquí.


4.1.- FULL D'EXERCICIS IGUALACIÓ DE REACCIONS.

A continuació et presentem el full d'exercicis amb diversos exercicis que et permetran practicar la igualació de reaccions químiques. Pots descarregar-te'l aquí.


 4.2.- FULL D'EXERCICIS TEMA 2. LA REACCIÓ QUÍMICA.

A continuació et presentem un primer full d'exercicis d'aquest tema. Pots descarregar-te'l aquí.


4.3.- FULL D'EXERCICIS DE REFORÇ AMB RESPOSTES.

En aquest apartat et podràs descarregar un full d'exercicis de reforç d'aquest tema amb les respostes (© Grup Promotor Santillana Educación SL). D'aquesta manera podràs comprovar tu mateix la resolució d'aquests exercicis.
Pots descarregar-te'l aquí.


4.4.- FULL D'EXERCICIS D'AMPLIACIÓ AMB RESPOSTES

En aquest apartat et podràs descarregar un full d'exercicis d'ampliació (© Grup Promotor Santillana Educación SL) per tal d'aprofundir en alguns apartats d'aquest tema.
Pots descarregar-te'l aquí.


4.5.- PROBLEMES RESOLTS I EXERCICIS COMPLEMENTARIS.

A continuació trobaràs diferents exercicis resolts (en aquest cas 4) i a continuació de cadascun d'ells, una sèrie d'exercicis que es proposen fer, de característiques similars al resolt (© Grup Promotor Santillana Educación SL).
Pots descarregar-te el document aquí.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada