V CONCURS CRISTAL·LITZACIÓ A L'ESCOLA (III)

V CONCURS DE CRISTAL·LITZACIÓ A L'ESCOLA.


1.- RESULTATS FASE FINAL (COSMOCAIXA - BARCELONA).

Un cop ha finalitzat la Fase Escolar, en la que l'EQUIP 5 va ser el seleccionat per representar la nostra escola, va tenir lloc la FASE FINAL a les instal·lacions de COSMOCAIXA a Barcelona el divendres 6 de maig.

Va ser una jornada plena de nervis, de responsabilitat, d'incertesa en alguns moments, ... però al cap i a la fi, va ser un dia ple de bones sensacions i una fantàstica experiència tant pel grup d'alumnes que havien de representar l'escola (Gerardo Ruiz, Carlos Luque i Fran Velasco), com també pel grup d'alumnes que van acompanyar-los (Ixone Alonso, Ainhoa Guerrero i Adrià Ahumada) i pels dos professors que els acompanyaven (Xavi Bofarull i Joan Farré -professor de Química de 4t d'ESO i responsable d'aquest projecte a la nostra escola).

La jornada va començar ben aviat a l'estació de tren de Tarragona. D'allà, carregats amb tots els elements necessaris per fer la nostra presentació, vam marxar cap a Barcelona.Un cop vam arribar a Cosmocaixa, vam recollir les nostres acreditacions i l'entrada al museu.

Ens cal dir que l'organització de la jornada va ser excel.lent. En aquesta V edició han participat 50 centres educatius, 69 professors i gairebé 1700 alumnes.

Un cop se'ns va assignar el nostre espai, vam començar a muntar el nostre pòster i la maqueta amb els nostres cristalls.

Finalment, i degut a la pluja, tot l'espai del concurs es va haver de traslladar a les instal·lacions interiors de Cosmocaixa.A partir d'aquí va venir l'estona de més nervis per als nostres alumnes. L'espera fins que el Jurat no passava per avaluar el nostre treball va estar plena d'intranquil·litat.

Finalment, el Jurat s'apropa a la nostra posició i comencem a presentar la nostra feina. Cal felicitar tant a Gerardo, com a Fran i a Carlos, perquè no van fer molt bé. Van exposar quin va ser tot el procediment fins a l'obtenció dels seus cristalls, quines dificultats es van trobar, quina vivència havien tingut... i posteriorment van ser els membres del Jurat els que els van formular algunes preguntes.

Un cop vam superar aquest moment, la resta del matí vam poder disfrutar de les diferents exposicions i sales de Cosmocaixa Barcelona. La veritat és que val molt la pena dedicar-hi una bona estona i fer-ho amb calma i tranquil·litat.


Finalment va tenir lloc l'acte de parlaments i l'entrega de premis. En aquesta ocasió no vam aconseguir-ne cap, però com hem comentat abans, l'experiència la considerem igualment molt positiva.


Si voleu veure més imatges podeu anar al Facebook del Concurs, fent click aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada